!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Idag planerar jag för en ny workshop, fortfarande med temat Prissättning och våga ta betalt. Ett så spännande ämne och en så givande workshop. Nu har jag provat två olika sätt att nå ut.

  • Först planerade jag en workshop ihop med en kollega och tog hyfsat betalt, resultat? Ingen bokning.
  • Därefter provade jag att ha det hemma hos mig och ensam med inga direkta kostnader (visst lite för kaffe, te och papper och penna). Jag tänkte att Gratis är ju alltid gott. Resultat? Fler intresserade men inte alla kommer. Vissa har glömt, andra har prioriterat bort för annat de anser viktigare.
  • Vad gör jag nu? Jag provar ytterligare ett sätt. Ta lite betalt, bjud på något och bjud in fler så det inte gör så mycket om några faller bort. Kommer alla så får jag lösa det då.

Jag tror det är viktigt att tänka att ett misslyckande är något vi kan lära oss utav. Vi får helt enkelt titta på vad det var som skavde och slipa lite och göra nytt. Så nu kör jag ett nytt koncept och det ska bli så kul att se hur resultatet kommer se ut.

Jag gillar verkligen att arrangera workshops. En dag där jag står lite i bakgrunden och låter deltagarna jobba för att nå sina bästa resultat. Fler workshops är på planeringsstadiet men de kommer nästa år 😀

Må bäst 🙂