!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Workshop – Prissättning och våga ta betalt

Välkommen till en annorlunda workshop!

Här får du insikt från andra vad just din affärsidé har för värde. Du kan lyfta en tjänst eller produkt och få nya tankar kring varför hur du inte säljer som du borde, varför dina besökare väljer att gå vidare, om det är något du borde ändra på, behöver du vara tydligare eller är det något annat som saknas. Det är verkligen kraftfullt att få höra andra prata om just din idé. Så välkommen att boka din plats.

Kanske den viktigaste workshop du kommer vara med på. Workshopen kostar endast 500 kr. Jag bjuder på kaffe, te och smörgås.

Jag bjuder endast in fyra – max sex företagare så att alla får tid. När vi träffas så kommer du få berätta om ditt företag, vad du gör och vilka dina kunder är. När du gjort det så kommer vi övriga företagare att diskutera vad vi tycker du borde ta betalt. Det är oftast skönare att få höra från andra med erfarenhet (inte nödvändigtvis samma bransch) hur mycket jag faktiskt kan ta betalt. “Om jag alltid diskuterar detta med mig själv eller de som finns i min närmaste omgivning så får jag ofta samma svar som jag alltid fått”. Så du som är nyfiken och kanske modig att få höra vilka priser du borde ta från nya bekantskaper är välkommen.

Det du får med dig efter dagen är en klar och tydlig strategi för hur du ska planera dina priser. Du får med dig en personligt anpassad prissättning för ditt företag.

Boka snarast, jag tar endast in MAX sex stycken vid varje datum.

Din plats är bokad när du fått mejl om det. Bokningen är bindande, avgiften återbetalas ej. Du kan självklart ge din plats till någon annan om du inte kan komma. Kontakta mig då så snart som möjligt.

 

Datum:
18 februari Tid: 10.00 – 14.00

Observera att det är begränsat antal platser (max 6 stycken) till workshopen. Bokningen är bindande och jag tillämpar No-Show-Avgift på 200 kr vid avbokning senare än 48 timmar innan workshop och No-Show-Avgift på 500 kr om du helt utebli eller inte höra av dig. Du får självklart ge bort din plats till någon som passar in i sammanhanget men glöm inte att meddela mig det. Om du inte kan ge bort din plats behöver jag få besked om det senast 48 timmar innan workshopen, för att kunna ge din plats till någon annan.

Varje deltagare får under 30 minuter fullt fokus på sitt företag. Det kan vara både skrämmande men också otroligt värdefullt. Här kommer du som företagare få massor av värdefull information om just ditt företag utan några som helst motkrav. Du får lyssna på andra företagare och kanske du hittar nya tankar som du inte kommit i närheten av utan detta möte. Som bonus på det så kommer du ingå i ett nätverk av företagare som känner ditt företag och dig som företagare.

Workshops

Jag gillar företag och företagare. Ibland behöver man träffas under lite mer ordnade former och jobba med en specifik uppgift. Därför kommer jag att anordna workshops med lite olika och blandade teman. Om du själv har förslag på något du skulle vilja träffa andra företagare för att jobba med så går det bra att kontakta mig, enklast gör du det här